Dresa Mazejeve in Vonnove na licitaciji za lažji jutri

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Nekdanji smučarski as, Drago Grubelnik, je novembra 2015 na žalost preminil v prometni nesreči. Čez noč je brez očeta ostal štiriletni sin Maks. Zanj in tudi v spomin na legendarnega Grubo, sta za namen licitacije svoj tekmovalni kombinezon podarili dve smučarski šampionki z veliko začetnico: Slovenka Tina Maze in Američanka Lindsey Vonn. S to gesto želita pomagati Dragovi družini za vsaj nekoliko lažji jutri.

Rene Mlekuž, ki je nekaj vrstic svojemu dragemu prijatelju namenil tudi v zadnji številki revije Polet pravi: "priprave potekajo po planu. Glede na prijave lahko pričakujemo okoli 200 tekmovalcev, kot kaže nam bo tudi vreme šlo na roke, saj od jutri naprej ne bo nič več padalo. Z današnjim dnem smo tudi začeli z licitacijo kombinezonov Lindsey Vonn in Tine Maze, ki bo trajala do 29. februarja 2016." Licitira se lahko na mail grubinmemorial@gmail.com ali skozi obrazec http://bit.ly/grubinmemorial. Začetna cena za vsak kombinezon je 1.500€.

Predprijave so odprte še danes, možnost prijav pa bo še na dan dogodka od 15:00 ure dalje v Rossignolovem šotoru na smučišču Kekec. Prijavljeni na tekmo pa dobijo spominsko majico in bon za enolončnico in čaj. Smučarska karta bo po akcijski ceni 15€. Žičnica pa odprta od 17:00 ure dalje za tekmovalce.

Ob Mlekužu bodo na startu tudi številni drugi nekdanji Grubelnikovi prijatelji in sotekmovalci, Jure Košir, Mitja Kunc, Matjaž Vrhovnik, Andrej Miklavc, Mitja Dragšič, pa Urška Hrovat, Alenka Dovžan, Špela Pretnar, na seznamu pa sta med drugimi tudi glasbenika Tomi Meglič in Grega Skočir.

Več iz te teme:

Komentarji: