Kolesarska čelada: Met Rivale

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Vozili smo jo, ker je slovenski uvoznik obljubil nekaj čisto drugačnega. Firbci smo. In smo si jo nadeli v velikosti L. In veste kaj? Če vas moti šumenje, ki ga kolesarske čelade povzročajo med vožnjo, potem si nabavite Rivale.

Aerodinamična, kompaktna, lahka kot peresce. Preverjena na Tour de France, udobna, nevpadljiva. Kot ne bi imeli ničesar na glavi. To je Rivale.

Aerodinamična, kompaktna, lahka kot peresce. Preverjena na Tour de France, udobna, nevpadljiva. Kot ne bi imeli ničesar na glavi. Metovi inženirji so porabili stotine ur pri iskanju optimalne oblike in aerodinamične učinkovitosti čelade Rivale, ki lahko kolesarju pri hitrosti 50 km/h prihrani do 3 watte moči oziroma celo sekundo prednosti v primerjavi z ostalimi čeladami v njenem razredu. Rivale omogoča največji zajem zraka ob najmanjšem možnem uporu. Idealno nameščeni kanali vlečejo vroč zrak skozi zadnje izpušne odprtine in ustvarjajo prepotreben hladilni učinek na težavnih dirkah. Rivale je edinstvena in postavlja nov standard v hitrostnih preizkušnjah.

ni podpisa
ni podpisa


ZNAČILNOSTI:
Konstrukcija zunanje školjke: In-Mould
Notranja školjka: polistiren odporen na udarce
Trakovi: Air lite trakovi
Nastavitev prileganja glavi: Safe-T Advanced
Udobje: Coolmax anti-alergeno notranje oblazinjenje, ročno pranje
Vidnost: odsevne nalepke zadaj
Združljivost: MET USB LED svetilka
Certifikat: CE, AS/NZ, US
Teža: M 230 - 270 g, L 250 - 290 g
Velikost: M 54/58 cm, L 59/62 cm

Čelado dobite pri vseh dobro založenih prodajalcih kolesarske opreme.

Več iz te teme:

Komentarji: