Otroci tečejo

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Atletska zveza Slovenije tudi letos pripravlja množično akcijo, s katero spodbuja otroke k atletskim korakom in želi ozavestiti sodelujoče o pomenu zdravega načina življenja. Ponovno gre za najbolj množičen tek otrok v Sloveniji, ki se mu bo glede na ocene pridružilo kar več kot 15.000 najmlajših iz celotne Slovenije.

V petek, 6. oktobra 2017, bo v okviru projekta “Otroci tečejo” potekal najbolj množični tek za otroke v Sloveniji, ki se bo odvijal na različnih lokacijah po celotni državi. Glede na trenutne prijave bo teklo več ko 15.000 otrok. Osrednja lokacija teka bo na Osnovni šoli Koseze v Ljubljani (Ledarska 23). Vabijo, da se ob 13.30 uri pridružite predstavnikom projekta “Otroci tečejo”, Atletski zvezi Slovenije, Zavodu za šport RS Planica, Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije ter s tem podprete projekt in angažiranost sodelujočih vrtcev in osnovnih šol tudi svojo prisotnostjo.

"Prepričani smo, da lahko skupaj prispevamo k uspešnemu razvoju teka in športa v Sloveniji in spodbudimo otroke, da se preizkusijo v športni aktivnosti in sodelujejo pri tem posebnem dogodku. Zagotovo bo pozitivna izkušnja prispevala k njihovemu vključevanju v šport in omogočila, da bodo z veseljem redno tekli ali se kakorkoli drugače vključevali v športno dejavnost". Poročajo iz Atletske zveze Slovenije.

Svojo prisotnost ali prisotnost vašega predstavnika potrdite do torka, 4. oktobra 2017, po elektronski pošti na e-naslov: pr@atletska-zveza.si

 

 

 

 

Več iz te teme:

Komentarji: