Pametna ura: Garmin fenix 6

Garmin fēnix je vrhunskim in tekmovalcem in rekreativcem že dobro poznana. Fenix 6 je nova različica z že znanimi in tudi novimi funkcijami, kot je na primer napajanje s sončno energijo. 
Fotografija: Med posameznimi polnjenji lahko raziščete širni svet. Način odprave, ki omogoča beleženje položaja GPS z izjemno nizko porabo energije, traja več tednov. Foto: Garmin
Odpri galerijo
Med posameznimi polnjenji lahko raziščete širni svet. Način odprave, ki omogoča beleženje položaja GPS z izjemno nizko porabo energije, traja več tednov. Foto: Garmin

Gre za prvo Garminovo GPS ročno uro, ki se napaja s sončno energijo. Fenix 5 se je med športniki močno zasidrlal v rubriki "najbolj zaželena oprema".  Predstavljamo novosti, ki jih ima šesta različica.

 

Določite svoj tempo za izboljšanje zmogljivosti

S temi trpežnimi urami GPS za več športov fēnix lahko pri vadbi uporabljate zemljevide, glasbo, pametno načrtovanje tempa in številne druge možnosti, zato boste zlahka opravili z vsemi izzivi.
 

Odlike

Senzor za merjenja srčnega utripa na zapestju1 in senzor pulznega oksimetra2 omogočata vpogled v vadbene dejavnosti
Dinamična funkcija PacePro™ vam pomaga pametneje teči na različnih terenih
Predhodno naloženi smučarski zemljevidi za več kot 2000 smučarskih središč po vsem svetu
Merite svojo zmogljivost pri teku in kolesarjenju tako, kot si sploh niste predstavljali, da je mogoče
Uporabljajte navigacijo z več sistemi GNSS in senzorji za dejavnosti na prostem
Opravite sinhronizacijo s priljubljenimi storitvami pretakanja in poslušajte glasbo brez telefona
 

Tehnologija PacePro

Edinstvena funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi.
 

Upravitelj napajanja

Oglejte si, kako različne nastavitve in senzorji vplivajo na trajanje napajanja z baterijo v uri, ki ga lahko podaljšate že z nekaj spremembami.

Notranja akumulatorska litijeva baterija zagotavlja napajanje do 14 dni v načinu pametne ure, 10 ur v načinu GPS z glasbo in do 48 dni v načinu varčevanja z baterijo. Foto: Garmin
Notranja akumulatorska litijeva baterija zagotavlja napajanje do 14 dni v načinu pametne ure, 10 ur v načinu GPS z glasbo in do 48 dni v načinu varčevanja z baterijo. Foto: Garmin

 

Storitev Garmin Pay™

Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

 

Senzor pulznega oksimetra

Senzor pulznega oksimetra2 za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik.
 

Način odprave

Med posameznimi polnjenji lahko raziščete širni svet. Način odprave, ki omogoča beleženje položaja GPS z izjemno nizko porabo energije, traja več tednov.
 

Baterija

Notranja akumulatorska litijeva baterija zagotavlja napajanje do 14 dni v načinu pametne ure, 10 ur v načinu GPS z glasbo in do 48 dni v načinu varčevanja z baterijo.

 

Garmin fēnix 6X Pro Solar

Napravo odlikuje robusten dizajn z velikim 1,4-palčnim (35,56 mm) zaslonom, ki je 18 odstotkov večji od katerega koli modela fēnix 5. Po navedbah proizvajalca lahko fēnix 6X Pro Solar v načinu pametne ure deluje 21 dni brez napajanja in dodatne tri dni s polnjenjem na sončne celice.
 

Komentarji: