Šest stvari, ki si jih želi vsak moški rekreativec

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Kot radi rečemo, so dekleta precej bolj pedantna pri izbiri kozmetike in njihovih odel, moški pa se v trgovinah v veliki večini primerov najdlje zadržujejo v okolju elektronike ali pa športne opreme. Ponudba takšnih pripomočkov, ki nam pridejo prav praktično povsod, je strmo narasla v zadnjih desetih letih, zato ni najlažje delo videti in izbrati najboljše med vsemi. Nabor teh pripomočkov je za aktivnega človeka celo tako širok, da smo izbrali gadgete in sveta pohodništva, kampiranja, mode, kolesarjenja, ... Pa tudi moški del občinstva je v zadnjih letih postal zelo natančen pri svojih željah in se ne pusti kar tako zadovoljiti.

 

Sog bladelight nož

Na ročaju noža je šest LED diod, ki ustvari 30 lumenov, tako da lahko ponočnjaki v gozdu vedno vidijo, kaj počnejo. Rezilo je ostro in ne rjavi.

ni podpisa
ni podpisa

 

Hitcase pro

Če boste z zgoraj navedenim pripomočkom preveč mahali okoli vašega telefona ali morda bežali pred medvedom, vam ovitek za telefon Hitcase pro lahko pride prav. V resnici je narejen za plezalce, tekače, pohodnike in kolesarje, saj lahko ovitek za vaš iPhone 6 preživi 10-metrski potop pod gladino ali padec iz dveh metrov.

ni podpisa
ni podpisa

 

Trek Superfly FS 9.9. SL XX1

Gorska kolesa so po navadi težka in okorna, predvsem če si ga morate naložiti na ramo in premagati nekaj sto metrov nadmorske višine navzgor. Trekovo gorsko kolo je eno najlažjih v tej kategoriji, premore polno vzmetenje, karbonski okvir in Avid XX hidravlične diskaste zavore, zato ni čudno, da je ena izmed prvih izbir najboljših gorskih kolesarjev v svetovnem pokalu.

ni podpisa
ni podpisa

 

 

Bellagio 12.0 SUP

Napihljiva deska, ki tehta manj kot 11 kilogramov in v dolžino meri 366 centimetrov, je dovolj mogočna za velike avanture na vodnih površinah in hkrati dovolj majhna, da jo lahko po koncu dogodivščine pospravite v nahrbtnik.

ni podpisa
ni podpisa

 

Adidas Evil Eye EVO PRO L očala

Adidas je v svetu športnih očal poznan kot eden najbolj naprednih opremljevalcev in tudi s tem modelom sončnih očal lahko v vročini, ko pot iz vas teče v potokih, mirno nadaljujete z aktivnostjo, saj očala premorejo zaščito pred znojem in zračnost.

ni podpisa
ni podpisa

 

North Face Thermoball Hybrid jakna

Vsestranska in funkcionalna jakna za vsestranske ljudi. V gorah ali pa tistih trenutkih ko zapiha, boste hvaležni, da ste s seboj vzeli to nepremočljivo jakno, ki je obenem tudi vetrovka ki diha.

ni podpisa
ni podpisa

 

 

 

Več iz te teme:

Komentarji: