Tekaška ura GPS z glasbo

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Tekaška ura GPS z glasbo, ki je pripravljena za funkcijo Garmin Pay

V uro preprosto prenesite do 500 skladb in vzpostavite povezavo s slušalkami Bluetooth® (na prodaj posebej) za poslušanje brez telefona
Sinhronizira glasbo iz storitve Deezer (kmalu na voljo) za poslušanje brez povezave
Pripravljena je za brezstično plačevanje Garmin Pay™1, ki omogoča priročno plačevanje z uro, zato lahko gotovino in kartice pustite doma
Prikaže napredno dinamiko teka2, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri
Z merjenjem srčnega utripa na zapestju3 omogoča funkcije za spremljanje zmogljivosti, vključno z oceno trenutnega stanja vadbe
Avtonomija baterije5: do 7 dni v načinu pametne ure; 5 ur v načinu GPS

Pri teku ne gre samo za vadbo, temveč tudi za doseganje rezultatov. V uri Forerunner 645 Music so na voljo orodja, s katerimi lahko dosežete vrhunske rezultate vsakič, ko si nadenete tekaške copate. V njej lahko shranite glasbo, zato lahko tečete ob poslušanju priljubljenih skladb. Brezstično plačevanje pa omogoča, da mimogrede kupite vse potrebno. Z vsemi temi možnostmi ter z napredno dinamiko teka in orodji za spremljanje zmogljivosti je ta tekaška ura GPS instrument, s katerim lahko dosežete popolne rezultate.


Glasba

V uro lahko shranite do 500 skladb, zato lahko vsak dan izboljšujete svoje rezultate v ritmu glasbe. Preprosto prenesite glasbo iz računalnika in pripravite seznam predvajanja priljubljenih sklad za preprosto poslušanje s slušalkami Bluetooth. Zdaj lahko telefon dejansko pustite doma, ko se odpravite na tek, saj imate glasbo, ki vam pomaga teči, s seboj na zapestju. Če ste naročeni na storitev Deezer Premium+, lahko skrbno pripravljene sezname predvajanja sinhronizirate z uro za poslušanje brez oglasov (kmalu na voljo).

ni podpisa
ni podpisa


Preprosto plačevanje

Se vam vedno kam mudi? Telefon in denarnico lahko brez skrbi pustite doma. Ura Forerunner 645 Music je pripravljena za brezstično plačevanje Garmin Pay1, zato lahko nakupe plačujete z uro. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico. Plastenka vode tu, prigrizek tam – plačajte in se odpravite naprej.

Izpopolnite vadbo

Olajšali smo zajemanje podatkov, ki so potrebni za izboljšanje načina teka. Ura Forerunner 645 Music meri pomembne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistvene za razumevanje načina teka, zato lahko na tekmovanjih daste vse od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V bazenu ura Forerunner 645 Music beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.

ni podpisa
ni podpisa


Vadba
Spremljajte svojo zmogljivost

Kako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe? Ura Forerunner 645 Music vam pomaga spremljati vadbo in regeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na tekmovanje ali vadbeni cikel. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi parameter anaerobni učinek vadbe omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

Več možnosti za prilagoditev

V naši trgovini Connect IQ™ lahko prenesete programe, pripomočke, videze ure in druge možnosti za prilagoditev ure Forerunner 645 Music po svojih željah. Prilagajanje je preprosto, poleg tega pa še brezplačno. Vsak dan se dodajo novi programi; tako lahko na primer spremljajte, kdaj bo prispel vaš prevoz Uber, vklopite luči v stanovanju s programom SmartThings ter si v programu AccuWeather MinuteCast ogledate, kdaj bo začelo deževati. S programom za videze ure Face It™ lahko izberete katero koli sliko iz svoje fotoknjižnice, jo prilagodite in nastavite za videz ure.

ni podpisa
ni podpisa


Ostanite povezani med tekom

Z uro Forerunner 645 Music lahko tečete, n

Več iz te teme:

Komentarji: