Titansko orodje preživetja

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Titan – kemijski element z oznako Ti in s periodno  številko 22, ki je bil predolgo časa v večinski lasti poveljnikov flote iz Murmanska, vedno obrne pozornost vsakega športnega in outdoor frika. Namreč, zadeve, kot so na primer smuči, orodja, deli pogonskih sklopov na dvonožno gnanih ogljikovih čudih ki ponosno nosijo oznako Ti so vedno eno stopnjo dražje od tistih, ki se ponašajo za Al oznako. Kar seveda ni nič čudno oziroma narobe.

Titan je kovina, ki je odporna na korozijo, izjemno lahka in trdna. Tega dejstva se še kako dobro zavedata Joe Huang in njegov »kurblarski« partner Chadwick Parker. Aja, kurblarski. Verjetno se vam svita, ampak vseeno.  V kleni brkinščini to pomeni: Kick start – nožno zagnati – zakurblati, npr.svojega Tomosakija. Ampak, fanta sta si na najbolj znani platformi na svetu zadala cilj in ga, glej ga zlomka, s tem orodjem presegla.

Ta »multitool«je dolg kot ploščica Orbit white žvečilke in debela »celih« 4 milimetre. V tem majhnem zverinjaku se nahaja kar 15 različnih ključev za popravilo vaših Ti zavor, šestkotnik (po domače imbus), ploščat izvijač, vilica za zajtrk (no, tukaj sem zajtrk sam dodal) ter nepogrešljivo sredstvo za dostop do hidracijskega elementa – odpirač. Ok, fanta sta postala tako uspešna, da sta si, od željenih 5000 USD-jev »prikurblala« korozivno in na udarce odpornih (do danes) 206.140 tisoč zelencev.

Pri tem jih je podprlo kar slabih 5000 Ti-orodja željnih lastnikov. Več si oglejte na njihovi »kurbl« strani. In si ga za ceno 40$ spravite v hlačni žep. Le izgubite ga ne!

https://www.kickstarter.com/projects/klinkokids/tpt-titanium-pocket-tool

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: