Predstavitvena informacija

Brezplačne vadbe za miganja željne

Pridruži se akciji Zmigaj se do brezplačne vadbe, s katero je šport dostopen vsakomur
Fotografija: Zakaj ne bi obiskovali vodene vadbe, ki si jo že dolgo ogledujete, in to povsem brezplačno? Foto: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Zakaj ne bi obiskovali vodene vadbe, ki si jo že dolgo ogledujete, in to povsem brezplačno? Foto: Getty Images/istockphoto


Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez skupaj z Mercatorjem in mrežo ponudnikov športno-rekreativne vadbe v okviru akcije Zmigaj se do brezplačne vadbe, ki poteka od 8. 7. do 28. 8. 2019, omogoča enomesečno brezplačno vadbo, ki jo lahko izkoristite med 1. 9. in 31. 12. 2019.

Telesna aktivnost ni le privilegij vrhunskih športnikov. Za svoje gibanje in zdravje moramo skrbeti vsi. Zato vam Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sklopu projekta Evropski teden športa skupaj z Mercatorjem omogoča enomesečno brezplačno vadbo. Prebudite svojo športno radovednost in preizkusite nekaj novega!

Ste si vedno želeli teči s prijatelji, organizirano, v skupini, pod strokovnim vodstvom tekaškega trenerja? Se preizkusiti v umetnostnem drsanju? Morda poskusiti jogo, pilates ali zaplesati? Zdaj imate priložnost, da izpolnite svoje želje. Z enkratnim nakupom izdelkov Mercatorjevih izbranih blagovnih Bio Zone, Lumpi, O.K. in Garden Good v vrednosti 10 EUR lahko prejmete kupon in izbirate med 3600 vadbami po vsej Sloveniji.

 V sklopu projekta Evropski teden športa lahko kar en mesec obiskujete brezplačno vadbo. FOTO: OKS
 V sklopu projekta Evropski teden športa lahko kar en mesec obiskujete brezplačno vadbo. FOTO: OKS


Zmigajte se do brezplačne vadbe
V času akcije, med 8. julijem in 28. avgustom, obiščite katerokoli živilsko prodajalno Mercator po Sloveniji, razen franšiznih in spletne trgovine, kupite izdelke izbranih blagovnih znamk v vrednosti vsaj 10 EUR, in s kuponom, ki ga prejmete ob računu na blagajni, rezervirajte svojo vadbo. Z nekaj kliki na spletni strani vadba.olympic.si si izberite eno izmed 3600 vadb, ki jo boste lahko en mesec obiskovali brezplačno. En mesec, kadar koli med 1. 9. in 31. 12. 2019.

Če nimate možnosti rezervacije po spletu, nas pokličite na 01/230 60 06 in rezervacijo bomo uredili namesto vas.

Z le nekaj kliki si med 3600 vadbami izberite tisto, ki jo boste brezplačno obiskovali en mesec. Foto: Aleš Fevžer
Z le nekaj kliki si med 3600 vadbami izberite tisto, ki jo boste brezplačno obiskovali en mesec. Foto: Aleš Fevžer