Raca grozil s smrtjo

Pobeglo argentinsko legendo golfa Angela Cabrero so Brazilci izročili gavčem, pod Andi ga čaka sojenje zaradi telesnega napada na partnerice.
Fotografija: Golfistična legenda je bil z brazilske strani Argentini izročen, kot da bi šlo za sila nevarnega narkomafijca. Vklenjen je imel na glavi čelado, oblečen pa neprebojni jopič. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Golfistična legenda je bil z brazilske strani Argentini izročen, kot da bi šlo za sila nevarnega narkomafijca. Vklenjen je imel na glavi čelado, oblečen pa neprebojni jopič. FOTO: Reuters

Angel Cabrera, nekdanji zmagovalec odprtega prvenstva ZDA v golfu leta 2007 in mastersa 2009 kot edini Južnoameričan, je bil s strani Brazilije, kamor je prebegnil avgusta, izdana je bila tudi Interpolova tiralica, izročen Argentini. Brazilska policija ga je kolegom predala v lisicah, na glavi je imel čelado, oblečen pa neprebojni jopič.

Golfistična legenda je bil januarja aretiran v Riu de Janeiru, saj se je v Argentini izmikal sodnim postopkom. Enainpetdesetletnik, nadimek ima El Pato (raca) je obtožen telesnega napada na ženo in dve drugi nekdanji partnerici, grozil jim je tudi s smrtjo, tudi tatvina je med njegovimi grehi, sojenje pa se bo začelo 1. julija v Cordobi.


 

Komentarji: