Simanić uspešno okreva in bo nadaljeval kariero

Srbski igralec je na nedavnem SP po udarcu v ledveni predel izgubil ledvico.
Fotografija: Boriša Simanić (levo) bo po hudem zdravstvenem zapletu nadaljeval z igranjem košarke. FOTO: Eloisa Lopez/Reuters
Odpri galerijo
Boriša Simanić (levo) bo po hudem zdravstvenem zapletu nadaljeval z igranjem košarke. FOTO: Eloisa Lopez/Reuters

Srbski košarkarski reprezentant Boriša Simanić bo nadaljeval profesionalno kariero, ko bo za to čas, je danes na družbenih omrežjih sporočil njegov maenedžer, Miodrag Miško Ražnatović. Simanić je na svetovnem prvenstvu v Manili po udarcu v ledveni predel in zapletih po operaciji izgubil ledvico.

Nadaljevanje kariere je bilo za 25-letnega košarkarja pod velikim vprašajem, zdaj pa se je o tem oglasil tudi njegov agent.

»Prvi obisk Boriše pri nas v agenciji po eni najhujših poškodb na košarkarskem igrišču. Kljub temu je bilo srečanje takšno kot on, polno pozitivne energije, načrtov za košarkarsko okrevanje (ko bo čas) in polno smeha, želje in vere, da prihajajo novi izzivi na košarkarskem igrišču,« je ob skupni fotografiji zapisal Ražnatović.

»Tako kot je to pokazal v Manili s pošiljanjem motivacijskih sporočil soigralcem iz bolniške postelje, je tokrat pokazal tudi moč značaja. Dobro ve, da ovir do uspeha ni,« je dodal agent.

Komentarji: