Ancelotti: Seveda sem jezen, saj me Modrić ni poslušal

Real Madrid je podaljšal niz zmag v novi sezoni španskega nogometnega prvenstva na tri.
Fotografija: Carlo Ancelotti se je kljub zmagi jezil na svoje nogometaše. FOTO: Frederic J. Brown/AFP
Odpri galerijo
Carlo Ancelotti se je kljub zmagi jezil na svoje nogometaše. FOTO: Frederic J. Brown/AFP

Real Madrid je podaljšal niz zmag v novi sezoni španskega nogometnega prvenstva na tri. Na gostovanju v Vigu je premagal Celto z 1:0, odločilni gol je v 81. minuti z glavo zabil Jude Bellingham in tako Madridčane ohranil na vrhu lestvice la lige. Toda v taboru belih ni bilo vse v najlepšem redu.

Poškodbo je staknil eden od glavnih adutov Reala Vinicius Junior, obenem pa je prišlo tudi do nesoglasij v moštvu. Real je namreč pri izidu 0:0 iztržil kazenski strel po prekršku nad Rodrygom, ki ga je izvajal kar slednji sam ter ga zapravil. To je razjezilo trenerja Carla Ancelottija.

Izvajalec bi moral biti Modrić, ne Rodrygo

»Izvajalec bi moral biti Luka Modrić. Hierarhija izvajanja kazenskih strelov v ekipi je znana. Prvi izvajalec je Vinicius, naslednji Luka Modrić. Ker se je Vini poškodoval, na igrišče pa je že stopil Luka (tretjič zapovrstjo je začel kot rezerva, op. a.), bi moral enajstmetrovko izvesti Modrić. To sem povedal tudi njemu prek Valverdeja, toda strel je prepustil Rodrygu. Jezen sem, o tem bomo govorili v naslednjih dneh,« je razkril Italijan.

Preberite še:

Komentarji: