Pričakuje že tretjega otroka, a uradno tega še ne ve

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar med okrevanjem po poškodbi nadaljuje razuzdano življenje. Sin bo manj kot leto mlajši od hčerke.
Fotografija: Neymar je že nekaj mesecev zunaj igrišč. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Neymar je že nekaj mesecev zunaj igrišč. FOTO: Reuters

Kariera brazilskega nogometnega zvezdnika Neymarja je v zatonu, član savdskega kluba Al Hilal okreva po poškodbi in bo izpustil Copa Americo, vse bolj zapleteno pa je tudi njegovo zasebno življenje.

Kot poročajo brazilski mediji, je na poti že njegov tretji otrok, mati pa brazilska manekenka, ki je noseča tri mesece. Neymarju je Bruna Biancardi 6. oktobra rodila hčerko Mavie, nakar se je par konec novembra razšel zaradi Neymarjeve nezvestobe med zabavo v Barceloni, ko je bila Bruna tik pred porodom.

Enaintidesetletnega napadalca naj bi nosečnost presenetila, na novico se še ni odzval. Fantek bo tako manj kot leto mlajši od polsestrice Mavie. Še vedno pa je mogoče tudi, da si je manekenka zgodbo izmislila in da otrok ni njegov, dodajajo nekateri mediji.

Bruna, ki ima več kot devet milijonov sledilcev na instagramu, je 28. novembra oznanila, da je zveza z Neymarjem končana. Bivši član Barcelone in PSG ima 12-letnega sina Davija Lucco z nekdanjim dekletom Carolino Dantas.

Neymar sicer nadaljuje z razuzdanim življenjskim slogom. Med božičem in novim letom je tri dni gostil ekstravagantno zabavo na križarki MSC Preziosa.

Preberite še:

Komentarji: