Ronaldo in Messi rušita rekorde

Fotografija nogometašev, na kateri sta razmišljajoča šahista, ruši rekorde na družbenih omrežjih. Smeje se tudi ustvarjalcem blagovne znamke Louis Vuitton.
Fotografija: Cristiano Ronaldo (levo), Lionel Messi in Annie Leibovitz so ustavrili fotografijo leta. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo (levo), Lionel Messi in Annie Leibovitz so ustavrili fotografijo leta. FOTO: Instagram

Fotografija nogometnih zvezdnikov Lionela Messija in Cristiana Ronalda, na kateri upodabljata razmišljajoča šahista med šahovsko partijo, je v trenutku postala najbolj gledana na družbenih omrežjih. Na Instagramu, kjer ima s preko 500 milijonov največ sledilcev na svetu Ronaldo, je že postala druga najbolj »klikana« fotografija. Na Portugalčevi Instragam strani jo je kliknilo preko 40 milijonov, na Messijevi (ima malo manj kot 400 milijonov sledilcev) pa preko 30 milijonov.

»Rad bi bil tisti, ki bo matiral Messija,« je na novinarski konferenci portugalske reprezentance pomežiknil Ronaldo.

Avtorica fotografije, na kateri portugalski in argentinski zvezdnik oglašujeta francosko podjetje z luksuznimi izdelki Louis Vuitton, je slovita ameriška zvezdniška fotografinja Annie Leibovitz.

»Zmaga je stvar uma,« sta zapisala oba nogometaša ob fotografiji. »Rad bi matiral Messija. Lepo bi bilo, če bi se to zgodilo. V šahu, še bolje pa bi bilo v nogometu,« je v šali dodal 37-letni kapetan Portugalske. Zvezdnika se nista fotografirala skupaj, temveč vsak posebej.

Preberite še:

Komentarji: