Še ena knjiga o prvi dami Melaniji

Nekdanja prijateljica in svetovalka napoveduje spomine na »najbolj kaotično Belo hišo v zgodovini«.
Fotografija: Donald in Melania Trump pred Belo hišo. FOTO: Saul Loeb/AFP
Odpri galerijo
Donald in Melania Trump pred Belo hišo. FOTO: Saul Loeb/AFP

New York – Ni še izšla knjiga nečakinje sedanjega predsednika ZDA, že se mora družina Trump bati še enega razkrivanja. Nekdanja tesna prijateljica prve dame slovenskega rodu in svetovalka napoveduje spomine na »najbolj kaotično Belo hišo v zgodovini«.

Knjiga »Melania in jaz: moja leta v vlogi zaupnice, svetovalke in prijateljice prve dame« naj bi izšla septembra, avtorica Stephanie Winston Wolkoff pa se bo s tem pridružila dolgi vrsti podobnih razkrivanj. Nekdanji predsednikov svetovalec za nacionalno varnost John Bolton je svojo knjigo o dogajanju v Ovalni pisarni že izdal, knjigo predsednikove nečakinje Mary Trump pa bo založba zaradi velikega zanimanja preložila za dva tedna. Trump in njegovi še tožijo, pred kratkim pa je izšla tudi knjiga Mary Jordan »Njena umetnost posla« o Melaniji.

Zdaj tudi Stephanie Winston Wolkoff obljublja »razkrivajoč in eksplozivni portret« petnajstletnega prijateljstva, ki se ni dobro končalo in tudi knjiga je po poročanju Daily Beasta pretežno negativna. Prijateljstvo se je namreč zaključilo kmalu po Trumpovi selitvi v Belo hišo, potem ko je podjetje Winston Wolkoffove pridobilo 26 milijonov dolarjev za priprave inavguracijskih prireditev. Porabo denarja zanje preiskuje tožilec, Newyorčanka pa verjame, da so ji naredili krivico – in piše knjigo.

Preberite še:

Komentarji: