Hrvaška predsednica oblekla Trumpa in Mayevo

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je pred polfinalno tekmo SP med Hrvaško in Anglijo podarila hrvaška dresa Donaldu Trumpu in Theresi May.
Fotografija: Pred polfinalnim dvobojem na SP med Hrvaško in Anglijo je hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović (levo) britanski premierki Theresi May na vrhu Nata v Bruslju podarila hrvaški dres s številko 10. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Pred polfinalnim dvobojem na SP med Hrvaško in Anglijo je hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović (levo) britanski premierki Theresi May na vrhu Nata v Bruslju podarila hrvaški dres s številko 10. FOTO: AFP

Politični veljaki se vselej zelo radi pojavljajo tudi na največjih športnih dogodkih. Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je ena od mnogih, ki je v minulih dneh v živo podpirala nogometaše na svetovnem prvenstvu v Rusiji. S tribun je spremljala dve tekmi na tem mundialu – osmino finala hrvaške izbrane vrste proti Danski in četrtfinale proti Rusiji.

Pred polfinalnim dvobojem z Angleži pa je na svojem profilu na družbenem omrežju twitter objavila fotografiji, na katerih je razbrati, da je predsedniku ZDA Donaldu Trumpu in britanski premierki Theresi May podarila dres hrvaške reprezentance na vrhu Nata v Bruslju. Na vsakem dresu je seveda izpisan priimek obdarovancev.

Svoj hrvaški dres je v dar dobil tudi ameriški predsednik Donald Trump. FOTO: AFP
Svoj hrvaški dres je v dar dobil tudi ameriški predsednik Donald Trump. FOTO: AFP

Trumpu je hrvaška predsednica namenila devetico, ki jo v izbrani vrsti selektorja Zlatka Dalića nosi Andrej Kramarić, nosil pa jo je na SP 1998 v Franciji tudi najboljši strelec tedanjega mundiala Davor Šuker, Mayevi je pripadla desetica, številka zvezdnika madridskega Reala Luke Modrića.

Komentarji: