LeBron James bi se najzaslužnejšim rad pridružil še pred upokojitvijo

Zakaj so aktivni trenerji lahko sprejeti v najuglednejšo košarkarsko hišo, igralci pa šele po upokojitvi, je preračunljivii as izzval vodilne v ligi NBA.
Fotografija: Ne le odličen košarkar, LeBron James velja za enega od najbolj preračunljivih športnikov na svetu in tudi najbolj vplivnih. FOTO: Kim Klement/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Ne le odličen košarkar, LeBron James velja za enega od najbolj preračunljivih športnikov na svetu in tudi najbolj vplivnih. FOTO: Kim Klement/Usa Today Sports

Najučinkovitejši košarkar v zgodovini lige NBA LeBron James redko brez razloga dviguje prah in zna pripraviti presenečenje, ki vznemirja. Na družbenem omrežju X je sprožil polemiko z enostavnim vprašanjem, zakaj so trenerji sprejeti v hišo slavnih še v času, ko so še aktivni, medtem ko se morajo košarkarji upokojiti, če želijo biti sprejeti v najuglednejši košarkarski dom.

»Sprašujem se, kakšna je razlika?« je še čivknil 38-letni zvezdnik Los Angeles Lakers. Najboljši Jamesovi poznavalci so prepričani, da je izzval z razlogom. Štirikratni prvak lige NBA velja za enega od najbolj preračunljivih košarkarjev in športnikov nasploh ter želi, da bi postavil mejnik tudi pri tem izboru, saj hoče biti prvi aktivni košarkar, ki bi ga sprejeli v »Naismith Hall of Fame«. 

Preberite še:

Komentarji: