Domžalski šok, Simon Rožman v Sarajevo

Po pisanju bošnjaških medijev je novi trener FK Sarajevo 40-letni Štorčan. V glavno mesto BiH odhaja tudi športni direktor Senijad Ibričić.
Fotografija: Trener Simon Rožman in športni direktor Senijad Ibričić naj bi po pisanju bošnjaških medijev odslej delovala pri FK Sarajevu. FOTO: Lado Vavpetič/NK Domžale
Odpri galerijo
Trener Simon Rožman in športni direktor Senijad Ibričić naj bi po pisanju bošnjaških medijev odslej delovala pri FK Sarajevu. FOTO: Lado Vavpetič/NK Domžale

Kaj se dogaja pri NK Domžale? Po poročanju bošnjaških medijev se je Simon Rožman sinoči dogovoril za prevzem enega od največjih klubov in tudi prvaka v nekdanji Jugoslaviji Sarajevo. Rožman naj bi se danes uradno razšel z Domžalčani.

Klub zapušča tudi športni direktor Senijad Ibričić, ki bo skupaj z Rožmanom tvoril operativni dvojec pri Sarajevu. Domžalčani so sezono slabo začeli z evropskim slovesom proti maltežanskemu Balzanu, v državnem prvenstvu pa v prvih dveh kolih osvojili štiri točke.

Tudi pri FK Sarajevo je počilo po presenetljivem izpadu v 1. kolu kvalifikacij za konferenčno ligo proti gruzijskemu Torpedu Kutaisi. Davek za evropsko slovo je plačal trener Mirza Varešanović. Klub s Koševa je s porazom začel tudi prvenstvo, na domačem igrišču ga je z 2:1 premagala Sloga iz Doboja. Za Sarajevo igrata tudi dva nekdanja vidna igralca iz 1. SNL, bivši član Olimpije Almedin Ziljkić in Kopra Ivan Borna Jelić Balta.

Rožman je v tujini že deloval pri Rijeki.

Preberite še:

Komentarji: