Jezni Cristiano brcal in mahal z rokami ob vzklikih »Messi, Messi«

V nogometnem prvenstvu Savdske Arabije se vse še naprej vrti okoli portugalskega superzvezdnika Cristiana Ronalda.
Fotografija: Cristiano Ronaldo med derbijem z Al-Ittihadom, ki si ga je na štadionu kralja Abdulaha v Džidi ogledalo okoli 60.000 gledalecv. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo med derbijem z Al-Ittihadom, ki si ga je na štadionu kralja Abdulaha v Džidi ogledalo okoli 60.000 gledalecv. FOTO: AFP

Al-Nasr je s kapetanom Cristianom Ronaldom izgubil derbi z Al-Itihadom (0:1), s tremi točkami pa je najtrofejnejši klub iz Riada tudi prehitel mestne rivale na vrhu lestvice. Osemintridesetletni Ronaldo je dosegel osem golov na ravno toliko tekmah za svoj novi klub, toda po drugi zaporedni, na kateri mu ni uspelo zatresti tekmečeve mreže, je igrišče zapuščal vidno vznemirjen.

Navijači domačega Al-Itihada so bili seveda navdušeni, ko si je jezni Ronaldo snel kapetanski trak in brcnil v plastenke ob robu igrišča, potem ko so ga večino tekme zbadali z vzkliki »(Lionel) Messi, Messi«.

»Razočaran sem nad rezultatom, a ostajamo osredotočeni na našo sezono in tekme, ki nas še čakajo. Hvala navijačem Al-Nasra za vašo podporo, vedeli smo, da bomo lahko računali na vas,« je objavi na twitterju pripisal Ronaldo. Tekmo je v 80. minuti odločil Brazilec Romarinho, brazilski vratar Marcelo Grohe pa je že v sodnikovem podaljšku Ronalda ustavil z izvrstnim posredovanjem.

Ekipi na vrhu lestvice zdaj loči ena točka, to je bil sicer prvi ligaški poraz Ronalda v savdskem nogometu, potem ko je bil Al-Itihad, ki ga vodi Portugalec Nuno Espirito Santo, od njegovega moštva sicer s 3:1 boljši že v januarskem superpokalnem obračunu.

Preberite še:

Komentarji: