Navijač poškodoval junaka superpokala (VIDEO)

Liverpoolov rezervni vratar Adrian jo je skupil po zmagi proti Chelseaju v Istanbulu. Nastop v Southamptonu vprašljiv.
Fotografija: Adrian je devet dni, odkar je prišel v Liverpool, postal junak superpokala v Istanbulu. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Adrian je devet dni, odkar je prišel v Liverpool, postal junak superpokala v Istanbulu. FOTO: Reuters

Liverpoolov vratar, Španec Adrian, bi lahko izpustil sobotno tekmo angleškega nogometnega prvenstva premier league v Southamptonu, potem ko je po sredini finalni tekmi evropskega superpokala trčil z navijačem, ki je pritekel na igrišče.

»Navijač je skočil čez oviro, spodrsnilo mu je in potem je zadel Adrianov gleženj,« je povedal trener Jürgen Klopp in dodal, da je gleženj otečen, a da bodo še videli, ali bo Adrian do sobote pripravljen.

Do vdora navijača na igrišče je prišlo, ko so nogometaši proslavljali osvojitev prve letošnje lovorike, evropskega superpokala. do zmage nad Chealsejem so prišli po izvajanju najstrožjih kazni, kjer se je izkazal Adrian, ki je ubranil zadnjo enajstmetrovko.



Navijač se je poskušal pridružiti ekipi pri proslavljanju, a ga je varnostnik zagrabil in ob tem je nepridipravu spodrsnilo. Zadel je več igralcev, najslabše pa jo je odnesel ravno vratar.
 

To ni več smešno


»To je noro. Brez dvoma imamo radi naše navijače, a naj nehajo to početi. Tudi ko smo igrali proti Cityju, je nekdo pritekel na igrišče. In v Norwichu. To ni več smešno. Dekle v finalu lige prvakov pa je zaslužilo veliko denarja. Kaj lahko naredimo?« se sprašuje Klopp.

Če Adrian ne bo pripravljen, bo med vratnicama stal tretji vratar Andy Lonergan. Prvi vratar Liverpoola, Brazilec Alisson Becker, namreč še vedno zdravi poškodbo mečne mišice.

Preberite še:

Komentarji: