Shakira vrača udarec: Ferrari si zamenjal za twinga

Kolumbijska pevka Shakira je več mesecev po koncu razmerja z nekdanjim nogometašem Gerardom Piquejem posnela novo pesem, ki jo je posvetila Kataloncu.
Fotografija: Shakira med obiskom lanskega 75. filmskega festivala v Cannesu. FOTO: Piroschka van de Wouw/Reuters
Odpri galerijo
Shakira med obiskom lanskega 75. filmskega festivala v Cannesu. FOTO: Piroschka van de Wouw/Reuters

Potem ko sta se hitro dogovorila okoli skrbništva, 9-letni Milan in 7-letni Sasha živita z mamo v Miamiju, je konec romance med zdaj že nekdanjim nogometašem Barcelone Gerardom Piquejem in kolumbijsko pevko Shakiro še vedno vroča tema. Pique že več mesecev prijateljuje s 23-letno Claro Chio, s katero naj bi v letošnjem letu načrtoval tudi naraščaj, medtem pa 45-letna Shakira prek svojih pesmi obuja spomine na njuno zvezo.

Takšen je bil tudi videospot pesmi Monotonia, ki si ga je oktobra na YouTubu že prvi dan ogledalo 20 milijonov ljudi, kar je rekord v kategoriji špansko govorečih pevk. Toda včeraj se je na spletu pojavila nova pesem, ki jo je posnela z argentinskim DJ-jem Bizarrapom, v kateri je bila še veliko bolj neposredna.

 

»Ko sem te potrebovala, si se predstavil v najslabši luči. Sori, bejbi, že pred časom bi morala tega mačka dati na čevelj. Takšna volkulja ni za novince, to je bilo preveč zate in zdaj si z nekom, ki je takšen kot ti. Ženske več ne jokajo, ženske računajo,« je zapela Shakira.

Omenila je tudi dejstvo, da ji je pred vrati pustil medije, pa tudi dolgove. Nekaj verzov več kot očitno govori tudi o Piquejevi novi spremljevalki.

»Želim ti, da ti bo šlo dobro z mojo domnevno zamenjavo. Ne vem niti, kaj se ti je zgodilo, tako čuden si, da te niti ne prepoznam. Zamenjal si ferrarija za twinga. Zamenjal si rolex za casio. Veliko (je) v fitnesu, nekaj dela pa mora biti tudi na možganih,« še sporoča Shakira.

Preberite še:

Komentarji: