Umrl je fant Arine Sabalenke, prve letošnje zmagovalke za veliki slam

Drugo najboljšo teniško igralko na lestvici WTA je smrt srčnega izbranca, nekdanjega hokejista Konstantina Koljcova, ujela v ZDA v Miamiju.
Fotografija: Arina Sabalenka je teniško sezono začela z zmago na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu. FOTO: Eloisa Lopez/Reuters
Odpri galerijo
Arina Sabalenka je teniško sezono začela z zmago na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu. FOTO: Eloisa Lopez/Reuters

Zmagovalko prvega letošnjega velikega slama v Avstraliji in drugouvrščeno na teniški lestvici ATP Arina Sabalenka je pretresla vest o smrti srčnega izbranca. Zaradi krvnega strdka je v 43. letu starosti umrl nekdanji hokejist Konstantin Koljcov.

Sabalenka je trenutno v ZDA in se pripravlja za teniški turnir v Miamiju, kjer naj bi se ji v naslednjih dnevih pridružil Koljcov, sicer pomočnik trenerja pri ruskemu prvaku Salvat Julajevu iz Ufe. Ena od najboljših teniških igralk in Koljcov, ki je bil tri leta tudi član NHL moštva Pittsburgh Penguines, sta prijateljevala zadnja tri leta. Koljcov, dolgoletni beloruski reprezentant, ima iz prejšnje zveze že tri sinove.

Petindvajsetletna teniška igralka je pred petimi leti izgubila tudi očeta Sergeja. Star je bil 43 let in je bil uspešen hokejski vratar.

Preberite še:

Komentarji: