Ameriška šampionka ne bo čakala na sezono, tekmovala bo že čez dva tedna

Mikaela Shiffrin, ki okreva po januarski poškodbi, je na svojih družbenih omrežjih objavila, da se bo v svetovni pokal vrnila v Åreju 9. in 10. marca.
Fotografija: Najboljša alpska smučarka prejšnje sezone Mikaela Shiffrin se bo na tekmovalne strmine vrnila na Švedskem. FOTO: Mike Segar/Reuters
Odpri galerijo
Najboljša alpska smučarka prejšnje sezone Mikaela Shiffrin se bo na tekmovalne strmine vrnila na Švedskem. FOTO: Mike Segar/Reuters

Ameriška šampionka alpskega smučanja Mikaela Shiffrin, ki okreva po poškodbi po padcu konec januarja, je na svojih družbenih omrežjih objavila, da se bo v svetovni pokal vrnila v Åreju na Švedskem 9. in 10. marca.

Shiffrin, petkratna dobitnica velikega kristalnega globusa za končne zmage v skupnem seštevku svetovnega pokala in lastnica največjega števila zmag v zgodovini alpskega smučanja, nadaljuje okrevanje po udarcu v koleno ob padcu na smuku 26. januarja v italijanski Cortini d'Ampezzo.

»Dobro sem napredovala v senci tekmovanj in vsak dan se počutim bolje in bolje,« je povedala 28-letna Američanka v videu.

»Načrtujemo vrnitev na tekmovanje v Åreju 9. in 10. marca. Komaj čakam, da bom tam,« je nadaljevala. Objavila je tudi fotografije, ki jo prikazujejo v telovadnici, pa tudi na smučeh prvič po njenem padcu.

Preberite še:

Komentarji: