Copati za novo tekaško obdobje

V sklopu redefiniranja hitrega so v adidasu izdelali nove tekaške copate, s katerimi je doseganje osebnega napredka lahkotneje in udobneje.
Fotografija: Foto: Arhiv proizvajalca
Odpri galerijo
Foto: Arhiv proizvajalca

Da bi na novo opredelili hitrost, so v adidasu med 6.000 tekači z vsega sveta opravili študijo »Zakaj tečemo« (Why we run)  in ugotovili, da kar dvema tretjinama tekačev ni pomembno biti najhitrejši, pač pa doseči osebno preobrazbo in napredek. Hitrost razumejo kot osebni občutek, edinstven za posameznika, ki ga doživlja.Adidas ponuja popoln par tekaških copat za vse navdušence nad tekom: od novega lahkotnega modela  SL20 z vrhunskim srednjim podplatom Lightstrike za najhitrejše gibe in vzdržljivost, do dodobra uveljavljenega, a prenovljenega modela Ultraboost 20, ki zagotavlja največji možen povratek energije pri vsakem koraku, in celo novega copata 4D 1.0 z edinstveno oblikovanim in ultra podpornim 3D-tiskanim srednjim podplatom.

Zvezde kampanje Faster Than so tekači iz vsakdanjega življenja, ki delijo svoje zgodbe o osebnem napredku in z njimi navdihujejo druge. Med njimi so 112-kilogramski tekač Martinus Evans, ki je negativne komentarje in posmehovanja spremenil v motivacijsko orodje, tekačica Ellie Lacey, ki je po presaditvi jeter na tekmovanju World Transplant Games osvojila pet zlatih medalj in podrla tri svetovne rekorde, Kathrine Switzer kot prva ženska, ki je pretekla maraton, izjemni šprinter Noah Lyles in nogometaš Mohamed Salah.

Foto: Arhiv proizvajalca
Foto: Arhiv proizvajalca

 

Preberite še:

Komentarji: