Miha Zajc jo je pred pobesnelimi navijači ucvrl kot zajec

Po tekmi turškega nogometnega prvenstva med Trabzonsporjem in Fenerbahčejem so vajeti igre v svoje roke in noge dobesedno prevzeli navijači domačega moštva.
Fotografija: Po zadnjem sodnikovem žvižgu se je igrišče spremenilo v ring, nogometaše Fenerbahčeja so napadli navijači Trabzonsporja.  FOTO: Handout/AFP
Odpri galerijo
Po zadnjem sodnikovem žvižgu se je igrišče spremenilo v ring, nogometaše Fenerbahčeja so napadli navijači Trabzonsporja.  FOTO: Handout/AFP

Slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc ni dobil priložnosti na gostovanju Fenerbahčeja pri tradicionalnem vročem Trabzonsporju in pri zmagi s 3:2 (Enis Bardhi, Trezeguet; Fred 2, Michy Batshuayi, a je po zadnjem sodnikovem žvižgu moral pobegniti pred besom domačih navijačev. Vsem gostom se sicer ni posrečilo uiti pred pobesnelimi navijači, ki so tudi s palicami lovili nogometaše Fenerbahčeja. Pri tem pa niso računali, da se bodo nekateri branili v slogu borcev iz mešanih borilnih veščin.

Svoje borbene veščine so pokazali Nigerijec Bright Osayi, nizozemski branilec Jayden Oosterwolde in belgijski napadalec Michy Batshuayi, ki se je »odlikoval« s krožnim udarcem z nogo.

Fenerbahče v turškem prvenstvu za vodilnim velikim tekmecem Galatasarayem zaostaja le za dve točki (79:81), na tretjem mestu pa je prav Trabzonspor  49..

Preberite še:

Komentarji: