Srečo in denar bo iskal v Moskvi

Branilec Brava Mitja Križan se seli v Rusiji, kjer bo igral v drugi ruski nogometni ligi za klub Rodina.
Fotografija: Mariborčan Mitja Križan (desno) se bo še drugič v karieri preizkusil v tujini. Branilec Brava se je odločil za selitev v drugo rusko ligo. FOTO: Blaž Samec/Delo
Odpri galerijo
Mariborčan Mitja Križan (desno) se bo še drugič v karieri preizkusil v tujini. Branilec Brava se je odločil za selitev v drugo rusko ligo. FOTO: Blaž Samec/Delo

Branilec ljubljanskega prvoligaša Bravo Mitja Križan se seli v Rusijo. Tam bo oblekel dres drugoligaša Rodina iz Moskve. Za Križana bo to drugi poskus preboja v tujini, saj je leta 2019 že igral za belgijski Lommel.

Križan bo tretji tujec v moskovskem klubu, kjer trenutno igrata še Brazilec Wesley Nata in Nigerijec Raymond Adeola. Ruski klub je trenutno na 12. mestu druge lige.

»Zelenico ŽAK-a zapušča Mitja Križan. S klubom Rodina Moskva smo dogovorili še zadnje podrobnosti in višino odškodnine, ki jo bo za mladega slovenskega obrambnega igralca plačal ruski klub,« so novico na družbenih omrežjih potrdili tudi v ljubljanskem klubu in Križana označili za odličnega obrambnega igralca.

Preberite še:

Komentarji: