ACH Volley dobil prvi niz, izgubil tekmo

Pred mladim občinstvom v dvorani Tivoli so odbojkarji ACH Volleyja izgubili tudi tretjo tekmo lige prvakov. S 3:1 je bil boljši francoski Tours.
Fotografija: Ljubljančani niso osvojili prve točke. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Ljubljančani niso osvojili prve točke. FOTO: Črt Piksi

Odbojkarji ACH Volleyja so v ligi prvakov vpisali še tretji poraz. V Ljubljani jih je s 3:1 (-22, 23, 23, 18) premagal francoski Tours, ki je tako drugič v skupini B zmagal.

Ljubljanska ekipa je dobro ocenila, proti komu ima največ možnosti za zmago. Francoski prvaki so se pokazali kot premagljiva ekipa, a je mladim gostiteljem, ki so sicer dobili prvi niz, v izenačenem boju zmanjkalo nekaj izkušenj. Predvsem v končnicah drugega in tretjega niza, ki so jih gosti dobili s tesnim izidom. Četrto tekmo v ligi bodo slovenski prvaki odigrali že v četrtek, ko bodo gostovali v Rzeszowu pri Asseco Resovii.

»Definitivno bi iz današnje tekme lahko iztržili več. Igrali smo svojo igro, ki je proti francoskim prvakom delovala, nato je nasprotnik izboljšal predvsem igro v blok-obrambi, mi pa nismo več delali takšnega pritiska na začetnem udarcu. Priložnosti za prvo zmago v letošnji sezoni lige prvakov bomo spet iskali že naslednji teden na Poljskem,« je povedal Luka Marovt, sprejemalec ACH Volleyja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

FOTO: Črt Piksi
FOTO: Črt Piksi

FOTO: Črt Piksi
FOTO: Črt Piksi

FOTO: Črt Piksi
FOTO: Črt Piksi

FOTO: Črt Piksi
FOTO: Črt Piksi

FOTO: Črt Piksi
FOTO: Črt Piksi

Preberite še:

Komentarji: