Bečirovič bo zapustil Ljubljano in se vrnil v Atene

Slovenski košarkarski prvoligaš iz Ljubljane Cedevita Olimpija bo po koncu sezone ostal brez športnega direktorja.
Fotografija: Sani Bečirovič se očitno poslavlja od Ljubljane. FOTO: Cedevita Olimpija
Odpri galerijo
Sani Bečirovič se očitno poslavlja od Ljubljane. FOTO: Cedevita Olimpija

Od leta 2019 je to mesto zasedal nekdanji slovenski reprezentant Sani Bečirovič, ki bo poleti sprejel naloge športnega direktorja grškega Panathinaikosa, je poročal Dnevnik.

»Prihajajoči evropski preizkusi bodo tudi zadnji pri Cedeviti Olimpiji za športnega direktorja Cedevite Olimpije Sanija Bečiroviča, za katerega je zdaj že jasno, da poleti odhaja h grškemu velikanu Panathinaikosu, pri katerem je kot igralec osvojil evroligaško lovoriko, nato pa kratek čas v Atenah deloval tudi kot funkcionar,« je v svoji sredini izdaji zapisal Dnevnik.

Bečirovč je bil med letoma 2006 in 2008 že član Panathinaikosa, s katerim je leta 2007 postal evropski klubski prvak. Pri zelenih je v sezoni 2015/16 deloval kot pomočnik glavnega trenerja. Bečirovič je športni direktor Olimpije postal leta 2019. V tem času je Olimpija leta 2020 osvojila slovenski superpokal, leta 2021 slovensko prvenstvo in slovenski superpokal, lani slovensko prvenstvo, slovenski pokal in slovenski superpokal, letos pa slovenski pokal.

Preberite še:

Komentarji: